Skip to main content

Πήρε Γκιόν και κράτησε Τακουρίδη ο βολλεϊκός ΠΑΟΚ (video)

Το «ασπρόμαυρο» ΤΑΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού ακραίου ενώ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον έμπειρο Έλληνα κεντρικό

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ραμόν Ρενάλντο Μαρτίνες Γκιόν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το «ασπρόμαυρο» ΤΑΠ:

«Ο Ramon Renaldo Martinez Gion (ύψος 1,97 μ.) είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1990 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Η πορεία του...

Αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ολλανδιας για την VC Omniworld, την VVH, την VC Allvo (2009-10) και την Landstede Volleybal (2010-14). Στην επόμενη σεζόν θα βρεθεί στο πρωτάθλημα του Βελγίου για την Prefaxis Menen (2014-15) μετέπειτα στην Γερμανία για την CV Mitteldeutschland (2015-16). Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Palandöken Belediyesi (2016-17).

Στην Ολλανδία με την Landstede Volleybal έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα (2013, 2014), το κύπελλο (2012, 2014) και το σούπερ καπ (2012, 2013)».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ο Ολλανδός ακραίος αναφέρθηκε στη απόφασή του να έρθει την Ελλάδα, στον κόσμο και στους στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Ήταν εύκολη απόφαση το να συνεχίσω στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και να κερδίζω, ειδικά σε ομάδες με παθιασμένο κοινό. Έχω δει κάποια βίντεο με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είναι φανταστικοί. Ήταν αδύνατο να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόταση.

Γνώριζα ότι ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τις τρεις τελευταίες σεζόν. Θέλω να πω ότι το τέταρτο έρχεται.

Σέβομαι όλους τους φιλάθλους, σε όλο τον κόσμο, αλλά οι οπαδοί της ομάδας που αγωνίζομαι είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω από κοντά και να έχουμε μια φανταστική χρονιά στο γήπεδο…μαζί!

Οι στοίχοι μας είναι ξεκάθαροι. Το τρεμπλ στην Ελλάδα και να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά στο Champions League».

Παράλληλα το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Τακουρίδη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο βολλεϊκός «Δικέφαλος», ο έμπειρος κεντρικός εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη αγωνιστική του παρουσία κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Χόρχε Ελγκέτα και παράλληλα ανανεώνοντας τη θέση του στην ομάδα των πρωταθλητών για την επόμενη σεζόν.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο άσος των «ασπρόμαυρων» δήλωσε:

Για ανανέωση της συνεργασίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ο πήχης ανέβηκε. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή, διεκδικώντας όλα τα τρόπαια στην Ελλάδα και να έχουμε μια καλή πορεία στην ευρώπη».

Για τη χρονιά που πέρασε:

«Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και εύχομαι φέτος να τους αποφύγουμε και να είμαστε όλοι καλά. Παρόλα αυτά, τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αφήνουμε όμως πίσω την περασμένη σεζόν και επικεντρωνόμαστε σε αυτή που έρχεται».

Για τους φιλάθλους:

«Θέλουμε την στήριξή του κόσμου, να είναι δίπλα μας, όπως και πέρυσι. Η εμπιστοσύνη των φιλάθλων μας και η στήριξη τους μας δίνει δύναμη και πάθος».