Skip to main content

Πήρε εκδίκηση η ΑΕΚ, επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού (video)

Μετά την ήττα που γνώρισε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας η ΑΕΚ πήρε το αίμα της πίσω, επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Λίγες μέρες μετά την ήττα που γνώρισε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας η ΑΕΚ κατάφερε να πανηγυρίσει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5’ με την κεφαλιά του Γιόχανσον, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου.

Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο το γκολ που σημείωσε ο Μπεργκ δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής Κουκουλάκης υπέδειξε επιθετικό φάουλ του πάνω στον Κολοβέτσιο.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μπαρμπόζα πήρε την μπάλα από τον Σιμόες και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος των διχτύων του Στιλ για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, κάνοντας το 2-0.

Δείτε τα γκολ του ντέρμπι εδώ

Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Γιόχανσον έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βιγιαφάνιες αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κουκουλάκη για φάουλ εκτός φάσης στον Μάνταλο, με τον Παναθηναϊκό να μένει με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 54’ ο Λέτο μείωσε σε 2-1 για τους «πράσινους», προτού ο Μπαρμποζα πετύχει το δεύτερο προσωπικό γκολ του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αραβίδης (59' Μπακάκης), Μάνταλος (90+1' Τζανετόπουλος), Μπαρμπόζα, Τζεμπούρ (79' Πέκχαρτ)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέντο, Νάνο, Κουτρουμπής (42' Λέτο), Ζέκα, Λουντ (88' Κλωναρίδης), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Μπουμάλ (46' Αμπέντ)

Η βαθμολογία (4 αγων.):

1. ΠΑΟΚ 10
2. ΑΕΚ 8
3. Παναθηναϊκός 7
4. Πανιώνιος 1