Skip to main content

Πυρά Βενιζέλου για ΣΥΡΙΖΑ: Δημιουργεί σκηνικό ρήξης με τους εταίρους

Ο Έλληνας πολιτικός υπογράμμισε ότι πρώτη επιλογή της κυβέρνησης είναι να παραμείνει γατζωμένη στην εξουσία και αυτή είναι η μόνη αξία που την διέπει

Την έντονη ανησυχία του για απόπειρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να επιδιώξει σκηνικό ρήξης με τους εταίρους και πορεία προς εκλογές, εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι πρώτη επιλογή της κυβέρνησης είναι να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία και ότι αυτή είναι και η μόνη αξία που διέπει την κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Θα επιχειρήσουν να διασωθούν από την περιδίνηση στην οποία μπήκαν μόνοι με την εφάπαξ παροχή στους συνταξιούχους, που βεβαίως έχει μία αιτιολογία κοινωνικής ευαισθησίας, απολύτως κατανοητή, αλλά προκάλεσε μία σύγκρουση τεχνητή με τους Ευρωπαίους εταίρους, η οποία θα οδηγήσει σε μέτρα ανταποδοτικά, που θα τα πληρώσουν πάλι οι πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των συνταξιούχων. Θέλει, λοιπόν, χωρίς να ταπεινωθεί ή χωρίς να ταπεινωθεί υπερβολικά, να βγει από αυτήν τη δύσκολη στιγμή, τη δύσκολη φάση και να εξακολουθήσει να περιμένει το δικό του success story, το οποίο όμως δεν θα έρθει», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.