Skip to main content

Πυρά Τζιτζικώστα σε Μεϊμαράκη: Κάνει κόλπα του παρελθόντος (video)

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. κατηγόρησε τον κ. Μεϊμαράκη ότι έκανε θεατρική παράσταση προ ημερών όταν διέκοψε τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

Επίθεση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τον οποίο κατηγόρησε πώς ήταν προσχηματική η πρόσκληση των υπόλοιπων υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ. στη Μαδρίτη.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε επίσης πως ο κ. Μεϊμαράκης προχώρησε σε «συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες» με τη Ντόρα Μπακογιάννη όσον αφορά την υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ.

«Οι συμφωνίες πίσω από κλειστές δυστυχώς είναι σε ημερήσια διάταξη», πρόσθεσε και ανέφερε ότι στέκεται στον «μεταβατικό αρχηγό ο όποιος ευαγγελίζεται τάχα την ενότητα στα λόγια, αλλά στην πράξη δεν το κάνει».

Ακόμη, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. κατηγόρησε τον κ. Μεϊμαράκη ότι έκανε θεατρική παράσταση προ ημερών όταν διέκοψε τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

Όπως είπε, είχε συμφωνηθεί η διαδικασία και τελικά δεν άλλαξε τίποτα μετά τις ενστάσεις που τέθηκαν στην ΚΕΦΕ από την πλευρά του κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος «κάνει κόλπα του παρελθόντος».

Αναφορικά με τις πληροφορίες ότι στην προεκλογική κούρσα έχει ατύπως τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά υπενθύμισε ότι με τον πρώην πρωθυπουργό συγκρούστηκε και προσωπικά πριν από 1,5 χρόνο όταν δεν πήρε το επίσημο χρίσμα της Ν.Δ. για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Θεωρώ τουλάχιστον κακόγουστο αστείο και πολύ υποτιμητικό να λένε κάποιοι ότι αν εκλεγώ θα γίνει την επόμενη μέρα αντιπρόεδρος το κ. Σαμαράς», πρόσθεσε.

«Πίσω μου δεν βρίσκονται ούτε συστήματα, ούτε μηχανισμοί, ούτε παλιές ιστορίες, πίσω μου δεν βρίσκεται κανείς μηχανισμός, μονάχα οι πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Τζιτζικώστας αρνήθηκε ότι έχει τη στήριξη του Ανδρέα Παπαμιμίκου, λέγοντας ότι επί ημερών του, στη γραμματεία της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. δεν του δόθηκε το χρίσμα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον είχε αποκαλέσει «τζάμπα μάγκα».