Skip to main content

Πυρά Μητσοτάκη σε Τσίπρα από το Φανάρι: Διχάζει την ελληνική κοινωνία

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας υποδέχθηκε θερμά τον πρόεδρο της ΝΔ και τη σύζυγό του, οι οποίοι και άναψαν κερί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στο Φανάρι, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας υποδέχθηκε θερμά τον πρόεδρο της ΝΔ και τη σύζυγό του, οι οποίοι και άναψαν κερί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το έργο, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πατριαρχείο και επισήμανε την ανάγκη ενότητας του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο της κρίσης, «μία κρίση η οποία για να ξεπεραστεί», όπως είπε, «δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψεύτικους διχασμούς».

Αναφέρθηκε με θερμά λόγια και στην επικείμενη Αγία Σύνοδο της Ορθοδοξίας στην Κρήτη και εξήρε το έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Αύριο ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος όπου και αναμένεται να καταγγείλει την κυβέρνηση για ανικανότητα στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα κατηγορήσει ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα πως με την στρατηγική του όχι μόνο ρίχνει βάρη στις πλάτες των πολιτών, αλλά και πως διχάζει την ελληνική κοινωνία με στόχο τη δημιουργία ενός κομματικού κράτους.