Skip to main content

Πυρά Λίλτση στον Δ. Παύλου Μελά: Ας παραδώσουν τα κλειδιά

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αναΤΡΟΠΗ» έκανε λόγο για αποτυχία της διοίκησης Παύλου Μελά να υπερασπιστεί τον δημόσιο χώρο.

Για αποτυχία της διοίκησης Παύλου Μελά να υπερασπιστεί τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών, την αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων και πάνω απ’ όλα την απόδοση αυτών στην τοπική κοινωνία έκανε λόγο στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παύλου Μελά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αναΤΡΟΠΗ» Γιώργος Λίλτσης.

Όπως δήλωσε ο κ. Λιλτσης, ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του ανακοίνωσαν την έναρξη διαβούλευσης για το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, αγνοώντας πως στις προθέσεις των ιδιοκτητών του χώρου (ΤΕΘΑ και υπουργείου Οικονομικών) είναι η τμηματική απόδοση του σε τρίτους.

«Στο τελευταίο στο δημοτικό συμβούλιο γίναμε για άλλη μια φορά μάρτυρες μιας διοίκησης που φυλλορροεί και καταρρέει. Στην προσπάθεια του ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και κυρίως να παραπλανήσουν τους συναδέλφους αιρετούς σχετικά με το δημόσιο έγγραφο που η «αναΤΡΟΠΗ» έφερε στο φως της δημοσιότητας και αφορούσε την παραχώρηση 50 στρεμμάτων του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου σε αθλητικό σύλλογο  ακούσαμε πως το έγγραφο είναι πλαστό, πως δεν έχει ισχύ, πως το γνωρίζαμε και το αποκρύπταμε και πολλές άλλες ιστορίες για... αγρίους. Κύριοι της διοίκησης μάθετε πως ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να καταδεικνύει τα κακώς κείμενα. Ουδεμία υποχρέωση είχαμε να σας ενημερώσουμε για την ύπαρξη αυτού του εγγράφου. Μια απλή αναζήτησή στη Διαύγεια θα ενημέρωνε κι εσάς για όλα όσα αποφασίζονται για την τοπική κοινωνία ερήμην της! Ούτε αυτό δεν είστε σε θέση να κάνετε! Δεν δεχόμαστε να μας κουνούν το δάχτυλο εκείνοι που στήνουν φιέστες για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη με μια διαβούλευση προσχηματική! Τα πράγματα είναι απλά: ή δεν γνωρίζατε για την ύπαρξη αυτού του εγγράφου ή το ξέρατε και το κρύβατε. Και στις δυο περιπτώσεις αποδεικνύεται πως είστε επικίνδυνοι να διαχειριστείτε τις τύχες του δήμου και των δημοτών Παύλου Μελά. Αν δεν μπορείτε να διοικήσετε να παραδώσετε τα κλειδιά!» δήλωσε ο κ. Λίλτσης.

Και συμπλήρωσε: «Οι συμπολίτες δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά. Ο χρόνος μέτρα αντίστροφα. Καθημερινά όλο και περισσότεροι δημότες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας για να συνδημιουργήσουμε το πρόγραμμα με το οποίο θα διοικήσουμε την επόμενη ημέρα. Δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες, ώστε να γίνει ο δήμος μας σύγχρονος, καινοτόμος και ευρωπαϊκός» κατέληξε ο κ. Λίλτσης.