Skip to main content

Στο Δικαστικό Μέγαρο για τη δίκη της Παγίας ο Παπαγεωργόπουλος (φωτο)

Στο Δικαστικό Μέγαρο βρίσκεται ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για την υπόθεση της Παγίας, η οποία προσδιορίζεται να εκδικαστεί σήμερα

Στις 11:00 το πρωί προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο τέως δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, για την εκδίκαση της υπόθεσης της Παγίας προκαταβολής του κεντρικού δήμου, με 16 συνολικά κατηγορούμενους, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει από ώρα σε ώρα.

O κ. Παπαγεωργόπουλος είχε αφιχθεί στο Μέγαρο από τις 9:20 και, εν αναμονή της εκκίνησης της εκδίκασης, κάθισε σε καφετέρια έναντι του Μεγάρου απολαμβάνοντας τον καφέ του με τη γυναίκα του και τον κουνιάδο του. 

 

O τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης προσέρχεται στα δικαστήρια

 

Πίνοντας καφέ αναμένει τη εκδίκαση της υπόθεσης ο τέως δήμαρχος

 

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω δίκη έχει αναβληθεί ήδη τέσσερις φορές.

Πρώτη φορά εισήχθη τον Δεκέμβριο 2013, λίγο πριν ξεκινήσει το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για την υπεξαίρεση  του δήμου. Η δίκη αναβλήθηκε τότε αλλά και στις 4 Μαρτίου 2014,επειδή ήταν σε εξέλιξη το εφετείο της υπεξαίρεσης. Οι επόμενες δύο αναβολές δόθηκαν τον Νοέμβριο 2014, ύστερα από αίτημα συνηγόρου για λόγους υγείας κατηγορουμένου, και τον περασμένο Μάρτιο, λόγω πέρατος ωραρίου.