Skip to main content

Ποιοι θα λείψουν από ΠΑΟΚ και ΠΑΟ στον «τελικό» της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόλις ένα βαθμό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Βλάνταν Ιβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις βασικούς του παίκτες

«Τελικό» αποτελεί για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπου οι «ασπρόμαυροι» διεκδικούν δύο αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία) κόντρα στους «πράσινους» για να πάρουν την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα και το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Παρ' όλα αυτά, αμφότεροι θα στερηθούν τις υπηρεσίες πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών. Ειδικότερα, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ρόμπερτ Μακ και Έργκους Κάτσε, που θα θα αναχωρήσουν για τις χώρες του εν όψει Euro, αλλά και τον Γιώργο Τζαβέλλα που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο χθεσινό ισόπαλο παιγνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αντιθέτως, ο Σέρβος τεχνικός θα δει τον Δημήτρη Πέλκα να επιστρέφει για το τελευταίο ματς της περιόδου, μετά την εξέτιση της ποινής του.

Στον αντίποδα, το «τριφύλλι» έχει τα δικά του σημαντικά προβλήματα, αφού ο Μάρκους Μπεργκ ενσωματώνεται στην Εθνική Σουηδίας και ο Βιγιαφάνες έχει τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Τιμωρημένος, τέλος, και χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην Τούμπα είναι και ο Στάθης Ταυλαρίδης.