Skip to main content

Πηγή έμπνευσης για το ΑΠΟΕΛ αποτέλει ο Νίκος Γκάλης!

«Στα χαρτιά η Άντερλεχτ είναι καλύτερη, όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει μέταλλο ως ομάδα και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του «Θρύλου»

Μια ατάκα του Νίκου Γκάλη χρησιμοποίησε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου για να εκφράσει την επιθυμία του να δει την ομάδα του αλλά και τον Ολυμπιακό να προκρίνονται στους «8» του Europa League στο πλαίσιο της κλήρωσης με την Άντερλεχτ.

«Είναι πρωτόγνωρες στιγμές για εμάς. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στιγμή για τον σύλλογό μας. Πανηγυρίσαμε σαν μικρά παιδιά. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, κάνουμε επαγγελματική δουλειά και είναι τεράστια επιτυχία η πρόκριση επί της Μπιλμπάο. Το χαρήκαμε πάρα πολύ», τόνισε αρχικά ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ σχετικά με την πρόκριση επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, προτού αναφερθεί στην Άντερλεχτ: «Είναι το φαβορί η Άντερλεχτ. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ένας από τους πιο καλοδεχούμενους συλλόγους για να κληρωθεί μία ομάδα, πολλοί μας επιθυμούσαν. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Στα χαρτιά η Άντερλεχτ είναι καλύτερη, όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει μέταλλο ως ομάδα και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Σχετικά με το αν η παρουσία του ΑΠΟΕΛ στους «8» του Champions League πριν λίγα χρόνια ήταν η μεγαλύτερη στιγμή του συλλόγου, είπε: «Όπως είχε πει και ο Γκάλης μετά από έναν προημιτελικό με την Εθνική Ελλάδας, αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή μας μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε αλλά πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο για αν διευρύνουμε αυτές τις πιθανότητες. Mακάρι η Ελλάδα να έχει δύο ομάδες στους "8" του Europa League».