Skip to main content

Πηγές Καλαφάτη: Ο Σταύρος χαμογελάει σαρδόνια για το δάνειο της ΕΤΕπ

Πώς σχολιάζουν κύκλοι του επικεφαλής των Εντάξει τις αναφορές του δημάρχου Θεσσαλονίκης ότι ο Στ.Καλαφάτης θα ψηφίσει υπέρ για το δάνειο της ΕΤΕπ.

Για τους Εντάξει, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει θέμα δανείου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, είπαν στη Voria.gr πηγές προσκείμενες στον Σταύρο Καλαφάτη, σχολιάζοντας τη σχετική αναφορά του δημάρχου ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και η παράταξή του θα υπερψηφίσουν το δάνειο (δείε εδώ).

«Παρά τα όσα λέει κατά καιρούς ο δήμαρχος, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση και καμία συζήτηση, επίσημη ή ανεπίσημη, μεταξύ του ίδιου και του κ. Καλαφάτη για το θέμα. Αλλά αν ο κ. Μπουτσρης θέλει να δει ποια είναι η θέση των Εντάξει στο μείζον ζήτημα του δανείου, δεν έχει παρά να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο», είπαν οι ίδιοι κύκλοι.

Σε ερώτηση της Voria.gr για το ποια είναι επί της αρχής η θέση του κ. Καλαφάτη σχετικά με το ενδεχόμενο δανεισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, ανεξαρτήτως των χειρισμών του δημάρχου στο θέμα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν: «Ο Σταύρος όταν ακούει για το δάνειο της ΕΤΕπ και τον δήμαρχο, χαμογελάει σαρδόνια».