Skip to main content

Ποιες περιοχές των Δ. Θεσσαλονίκης και Θέρμης θα μείνουν χωρίς ρεύμα

Σε περιοχές των Δήμων Θεσσαλονίκης και Θέρμης θα σημειωθεί από τις 8 το πρωί διακοπή της ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε περιοχές των Δήμων Θεσσαλονίκης και Θέρμης, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Από τις 08:00 έως τις 12:30 διακοπή ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί στην περιοχή της Άνω Πόλης και ειδικά στις οδούς Απ. Παύλου, Ηρόδοτου, Ολυμπιάδος, Αργυροπούλου, ΑΘηνών, Μουσών, Κίρκης, Λεωτιχίδου, Καλλιόπης, Μωρέας και στα κάθετα δρομάκια αυτών των οδών.

Στο Δήμο Θέρμης, έχει προγραμματισθεί διακοπή ρεύματος σε ολόκληρη την Δημοτική Κοινότητα Βασιλικών, συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών που βρίσκονται εκατέρωθεν της Επαρχ. Οδού Θεσ/νίκης – Πολυγύρου από την περιοχή Σφαγεία μέχρι τον Α΄οικισμό Αγ. Αναστασίας (περιοχές Βλάχικα, Χάνια, Ζυγούρα, Γυμνάσιο-Λύκειο κ.λ.π.).

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.