Skip to main content

ΠΑΘΕ: Διακοπή της κυκλοφορίας προς Αθήνα λόγω των πλημμυρών (φωτο)

Οι εναλλακτικές διαδρομές μετά την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς Αθήνα

Σε πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων που κινούνται στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από τον κόμβου Κλειδίου μέχρι τον κόμβο Ν. Εφέσου, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Μαυρονέρι προχώρησε από το μεσημέρι η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως εξής:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί τον αυτοκινητόδρομου Α.Ο Ε. προερχόμενα από Θεσ/νίκη με προορισμό Λάρισα - Αθήνα θα εκτρέπονται από του Α/Κ Κλειδίου Ημαθίας
προς Βέροια (Εγνατία Οδός) και από εκεί:

Είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης — Ελασσόνας — Τυρνάβου — Αμπελώνα — Γυρτώνης ως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώυης, όπου Θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Είτε μέσω Κοζάνης — Γρεβενών — Καλαμπάκας — Τρικάλων — Λάρισας και εν συνεχεία διά της περιφερειακής οδού Λάρισας — Τρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας.

Όλα τα οχήματα που προέρχονται από Κατερίνη και κατευθύνονται προς Λάρισα -Αθήνα θα εκτρέπονται μέσω του Νότιου Α/Κ .Κατερίνη, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη, όπου στη συνέχεια μέσω του Α/Κ Κλειδίου Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδός) - Κοζάνη θα εκτρέπονται κατάλληλα.

Εξαιρούνται από τις παραπάνω ρυθμίσεις τα οχήματα που κινούνται επί του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Αθήνα με τελικό προορισμό την Κατερίνη.

Φωτογραφίες - pierianews.eu