Δευτέρα 21 Μαΐου 2018
x

ΠΙΕΡΙΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ (ΦΩΤΟ)

Ο αγνώστων στοιχειών άντρας, για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και αφού εγκατέλειψε το όχημα, διέφυγε.

Στις συλλήψεις οχτώ ατόμων προχώρησαν χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 19χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές, έναν 20χρονο υπήκοο Ινδίας και έξι υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 18 έως 25 ετών.

Ειδικότερα, τα άτομα εντοπίστηκαν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, να επιβαίνουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε αγνώστων στοιχειών άντρας, ο οποίος για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και αφού εγκατέλειψε το όχημα, διέφυγε.

Εκδόθηκαν αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν οι παραπάνω αλλοδαποί και το όχημα. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για την νόμιμη διαμονή τους στην ελληνική επικράτεια, είχαν παραληφθεί από περιοχή της Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη μεταφορά τους στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ