Skip to main content

Πέτσας: Άγνωστες λέξεις για ΣΥΡΙΖΑ επενδύσεις και επιχειρηματικότητα

Οι επενδύσεις και η επιχειρηματικότητα είναι άγνωστες λέξεις για το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έχει αλλεργία σε αυτές, τόνισε ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ.

Τέσσερα βήματα προκειμένου να προχωρήσουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα περιέγραψε ο Κυριακός Μητσοτάκης στους εκπροσώπους των φορέων με τους όποιους συναντήθηκε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη δήλωσε ο ο σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, το τετράπτυχο αυτό είναι πολιτική αλλαγή, μείωση της φορολογίας, παροχή ρευστότητας και αλλαγή του επενδυτικού περιβάλλοντος.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είπε στους εργαζομένους της Ελληνικός Χρυσός με τους οποίους συναντήθηκε ότι η ΝΔ πιστεύει στην αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας με ταυτόχρονο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και στη δίκαιη κατανομή των πόρων ανάμεσα στους εργαζόμενους τους επενδυτες και την τοπική κοινωνία.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην APIVITA, ο κ. Πέτσας σχολίασε ότι «δεν μας αγχώνει καθόλου που ο κ. Τσίπρας έρχεται στο δικό μας γήπεδο, προσθέτοντας ότι «οι επενδύσεις και η επιχειρηματικότητα είναι άγνωστες λέξεις για το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έχει αλλεργία σε αυτές».