Skip to main content

Πετρόπουλος: Ικανοποίηση των επαγγελματιών για τον ΕΦΚΑ

Ο υφυπουργός Εργασίας έκανε έκκληση σε όλους τους ασφαλισμένους να καταβάλουν εισφορές για να επιτευχθούν οι καλύτερες βελτιώσεις του συστήματος.

Για ικανοποίηση των πολιτών αναφορικά με το κυβερνητικό έργο και τις αλλαγές με το ΕΦΚΑ, έκανε λόγο στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

Ο κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο, κάνοντας λόγο για ομόφωνη θέση των φορέων, ενώ όταν ο ίδιος ρώτησε τους εκπροσώπους, μόλις τρεις από τους παριστάμενους σήκωσαν το χέρι τους.

«Πήγα στο Επαγγελματικό επιμελητήριο και ήταν ομόφωνη η θέση και των φορέων των ελεύθερων επαγγελματιών, όσων ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα, ότι παρέχεται η δυνατότητα επιτέλους να έχουμε καλύτερο ισοζύγιο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ΕΦΚΑ», δήλωσε ο υφυπουργός και πρόσθεσε:

«Μένει να αποδειχθεί φυσικά και θα έλεγα όλες οι πολιτικές πτέρυγες να το κάνουν και όλοι οι φορείς να το κάνουν, να καλέσουμε όλους τους ασφαλισμένους να συντρέξουν σε αυτήν την προσπάθεια να καταβάλουν εισφορές για να πετύχουμε τις καλύτερες βελτιώσεις του συστήματος».