Skip to main content

Πετρόπουλος: Για αυτό δεν κατάφερε ο Άρης να ανεβεί στη Super League

«Με συλλογική προσπάθεια ήρθε η άνοδος που άξιζε η διοίκηση Μονεμβασιώτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επιθετικός του Απόλλων Σμύρνης

Στους λόγους για τους οποίους ο Άρης έχασε το εισιτήριο της ανόδου στη Super League στάθηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός του Απόλλων Σμύρνης:

Για το τι δεν μπόρεσε να κάνει καλά ο Άρης σε σχέση με τη Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Το πιο βασικό είναι μια ισχυρή διοίκηση και από οικονομικής πλευράς αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Πιστεύω τα είχαμε αυτά σε υψηλό βαθμό και όταν αυτά τα θέματα είναι λυμένα μπορεί και ένας τεχνικός διευθυντής μαζί με τους προπονητές να φτιάξουν μια πολύ καλή ομάδα. Ο Απόλλων και τα προηγούμενα χρόνια προσπάθησε να ανέβει κατηγορία αλλά στις λεπτομέρειες έχασε τη άνοδο. Είμαστε μια οικογένεια, βοηθήσαμε όλοι και έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, ο καθένας όποτε έλειπε κάποιος τον συμπλήρωνε και είναι πολύ βασικό αυτό στο αγωνιστικό κομμάτι. Με συλλογική προσπάθεια και μαζί και με τον προηγούμενο προπονητή ήρθε η άνοδος που άξιζε η διοίκηση Μονεμβασιώτη που στηρίζει εδώ και τρία χρόνια την ομάδα».

Για το αν ανεβαίνουν οι δύο καλύτερες ομάδες: «Βάσει των αποτελεσμάτων θεωρώ πως ναι. Το μέγεθος του Άρη αλλά και του ΟΦΗ το γνωρίζουμε όλοι, μεγάλα μαγαζιά, μεγάλες ομάδες, αλλά δεν είχαν τη σταθερότητα που είχαμε εμείς και η Λαμία. Εμείς πήραμε πολλά ματς στο τέλος όπως έκανε και σε μερικά παιχνίδια ο Άρης, απλά εμείς δεν χάναμε εύκολα βαθμούς. Μέχρι στιγμής είμαστε αήττητοι και θα προσπαθήσουμε να μην χάσουμε ούτε την Κυριακή μέσα στον Άρη για να τερματίσουμε αήττητοι που είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν πίστευε ότι ο Άρης θα παλέψει μέχρι το τέλος: «Εμείς που βλέπαμε και τις άλλες ομάδες πάντα υπήρχε ένα άγχος. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό πάντα υπάρχει το καλό το άγχος που λέμε. Πιστεύω όμως ότι σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς. Ένα κομβικό παιχνίδι ήταν αυτό με τον Πανσερραϊκό. Ήταν κάποια παιχνίδια κλειδιά που και ποδοσφαιριστής του Άρη να είσαι άμα δεν τα πάρεις σου κόβονται τα πόδια. Οι ελπίδες για να ανέβεις είναι οριακές. Όσο πέρναγε ο καιρός και εμείς δεν χάναμε βαθμούς, το πιστεύαμε πιο πολύ και ήρθε στο τέλος η άνοδος».

Για το αν διαχειρίστηκε καλύτερα την πίεση ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία: «Βάσει αποτελεσμάτων ναι. Γιατί και οι παίκτες του Άρη είναι παίκτες Σούπερλιγκ και έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Δεν παίζει πάντα το όνομα ρόλο. Παίζει αυτό που είπα και πριν να έχεις μια σταθερή διοίκηση και στο οργανωτικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι».

Για το αν μετράει λιγότερο το όνομα σε σχέση με το πάθος και τη θέληση: «Είναι ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από τη Σούπερ Λίγκ. Είχα και εγώ να παίξω περίπου 13 χρόνια από τότε που ξεκίνησα. Τα ονόματα δεν παίζουν μεγάλο ρόλο αλλά όταν έχεις πληθώρα παικτών σε κάθε θέση είναι καλυμμένο το ρόστερ. Πιστεύω ότι ο κ. Μυροφορίδης που είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν έκανε μια ομάδα που ήταν υπερπλήρης και αυτό φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ήταν μια πορεία ισάξια του ονόματος του Απόλλωνα».

Για το αν έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά: «Όχι δεν έχω συμβόλαιο αλλά θα δούμε. Θα το συζητήσουμε τις επόμενες μέρες».