Skip to main content

Κατέληξε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη

Ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση και τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή

Την τελευταία του πνοή άφησε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ενώ μέσα στο γήπεδο διεξάγονταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ είχε δεχθεί ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι έξω από το γήπεδο  και είχε διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί τον είχαν θέσει σε καταστολή και παρέμενε διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση.

Οι θεράποντες ιατροί είχαν προβεί επίσης σε ακρωτηριασμό του ποδιού, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».

Για το αιματηρό συμβάν, έχει προφυλακιστεί ένας 18χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού.