Skip to main content

Πέταξε για Γερμανία ο ΠΑΟΚ, για το γόητρο με Σάλκε

Ο Βλάνταν Ίβιτς, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς και Κάτσε, επέλεξε να πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές

Αναχώρησε στις 10:30 η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Γερμανία από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σάλκε, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κάνιας, Πρίγιοβιτς και Κάτσε, επέλεξε να πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων τρεις τερματοφύλακες. Κι αυτό γιατί Γλύκος και Μπρικτς αισθάνονται ενοχλήσεις, καθιστώντας εαυτούς αμφίβουλους για το παιγνίδι, γεγονός που μπορεί να σημάνει την πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση του 17χρονου (!) γκολκίπερ Μάριου Σιαμπάνη.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Την Τρίτη (21.02) ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην AufSchalke Arena στις 18:00 ώρα Γερμανίας  (15′ ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου), ενώ νωρίτερα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρότι οι ελπίδες πρόκρισης για τον Δικέφαλο είναι σχεδόν μηδαμινές, μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, φίλοι των «ασπρόμαυρων» που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για θα πετάξουν επίσης προς Γερμανία με άλλες πτήσεις, εμψύχωσαν τους παίκτες της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 5.000 φίλοι του Δικεφάλου θα εκδράμουν στο Γκελζενκίρχεν.