Skip to main content

«Περσινά ξινά σταφύλια» η απάντηση Παππά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα

Η προανακριτική για τον κ. Γ. Παπαντωνίου και η εξεταστική για την Υγεία φαίνεται πως ανησυχούν κάποιους εντόνως, αναφέρουν συνεργάτες του υπουργού.

«Περσινά ξινά σταφύλια» είναι το σχόλιο συνεργατών του Νίκου Παππά, στον απόηχο της ανακοίνωσης της Ν.Δ. για το ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στη Βενεζουέλα το 2013.

«Το κόμμα της Novartis, του Κήρυκα Χανιών, των κρυμμένων - από το πόθεν έσχες - ακινήτων του Βολταίρου, εσχάτως και του κ. Σημίτη, κάθε φορά που στριμώχνεται φωνάζει “Βενεζουέλα”» σχολιάζουν χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο πλαίσιο, σημειώνουν σκωπτικά, ότι «η προανακριτική για τον κ. Γ. Παπαντωνίου και η εξεταστική για την Υγεία φαίνεται πως ανησυχούν κάποιους εντόνως».

H ανταπάντηση της ΝΔ

«Ο κ. Παππάς έχει χάσει την ψυχραιμία του. Αρνείται ως τώρα να δώσει εξηγήσεις για την αποστολή του στη Βενεζουέλα και τις σχέσεις του με το γνωστό μεσάζοντα Αρτεμίου και το καθεστώς Μαδούρο.

«Και τώρα οφείλει να απολογηθεί και για το μυστικό ταξίδι του με το ιδιωτικό αεροσκάφος του Μαχέντ Χαλίλ, ο οποίος είναι υπό διερεύνηση από τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ. Η σιωπή του δείχνει ενοχή. Άραγε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τι λένε για όλα αυτά; Γιατί οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.»