Skip to main content

Περπατάμε στις 23 Απριλίου μαζί με το «Make-A-Wish»

Για πρώτη φορά φέτος στη Θεσσαλονίκη, το «Make-A-Wish» στέλνει μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών στη Νέα Παραλία

Για έβδομη συνεχή χρονιά, ο φιλανθρωπικός Οργανισμός «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, τo Σάββατο 23 Απριλίου, μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά φέτος στη Θεσσαλονίκη, το «Make-A-Wish» στέλνει μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών, τον πιο φωτεινό περίπατο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr.

O Οργανισμός καλεί τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές μας, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που 36 χρόνια πριν, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού «Make-A-Wish».

Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής στις 6:00μμ και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, θα σταλεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση Eυχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα φωταγωγηθούν στα χρώματα του «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και ο Λευκός Πύργος, με παράλληλες εκδηλώσεις εορτασμού.

Εισφορά συμμετοχής: 4 ευρώ

*με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το φωτιζόμενο μπλε Αστέρι του Οργανισμού.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ