Skip to main content

Μπλε περίπατος από το «Make-A-Wish» στη Νέα Παραλία

Την εκδήλωση διοργανώνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish, στέλνοντας ένα μήνυμα Χαράς Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών.

«Μπλε» περίπατος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στις 7μ.μ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στέλνοντας ένα μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών.

Ο περίπατος θα ξεκινήσει από το Μέγαρο Μουσικής και θα τερματίσει στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου. Μικροί και μεγάλοι, φορώντας κάτι μπλε, περπατάμε για καλό σκοπό.            

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον Περίπατο Ευχών και βοηθήστε το έργο του Οργανισμού: Τ: 2109637660

Εισφορά Συμμετοχής: 4 ευρώ

Με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το φωτιζόμενο μπλε Αστέρι του Οργανισμού.

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του.

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.700 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!

Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, το Make-A-Wish δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!