Skip to main content

Παίρνει τον Ρέι τελικά ο ΠΑΟΚ, πάνω από 1,5 εκατ. το deal

Στον Ροντρίγκο Ρέι κατέληξε ο Δικέφαλος για τα γκολπόστ του κι ο Αργεντινός είναι έτοιμος να ντυθεί στα ασπρόμαυρα - Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ το deal

Στη λήξη του φτάνει το σίριαλ για την πλήρωση της θέσης του No1 στον ΠΑΟΚ και ο εκλεκτός των «ασπρόμαυρων» είναι, τελικά, ο Ροντρίγκο Ρέι.

Ο Αργεντινός πορτιέρο κέρδισε στο... νήμα τη μάχη με τον Μεξικανό Γκιγέρμο Οτσόα, ο οποίος απασχόλησε για αρκετές ημέρες τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του, καθώς υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία.

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι η περίπτωση του Ρέι είναι η πιο συμφέρουσα, τόσο λόγω μεταπωλητικής αξίας όσο και και λόγω κινήτρου, ενώ δεν περνάει απαρατήρητο και το γεγονός ότι χτυπάει την πόρτα της εθνικής Αργεντινής.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν «σταντ μπάι» τον Αργεντινό το τελευταίο διάστημα και τελικά αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον 26χρονο γκολκίπερ της Γοδόι Κρουζ.

Όσο για το ύψος της συμφωνίας, αυτό αναμένεται να ξεπεράσει τα 1,5 εκατ. ευρώ, με την ομάδα τον σύλλογο της Αργεντινής να κρατάει και ποσοστό μεταπώλησης.