Skip to main content

Περισσότερες από 60 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Περίπου 2.791 άτομα ελέγχθηκαν και 63 συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο 24ωρο, στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών δράσεων και ελέγχων που πραγματοποιούν οι Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ.
Περίπου 2.791 άτομα ελέγχθηκαν και 63 συνελήφθησαν, κατά το  προηγούμενο 24ωρο, στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών δράσεων και ελέγχων που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 395 παραβάσεις, για λόγους πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, ασφάλειας πεζών και οδηγών και διευκόλυνσης της κυκλοφορίας.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 88 παραβάσεις διαφόρων νόμων, όπως του νόμου περί ναρκωτικών, παραβάσεις του Π.Κ,  υγειονομικών διατάξεων, περί ηθών, τυχερών παιγνίων και περί αλλοδαπών.

Την ίδια ημέρα, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, το γνωστό «100», δέχθηκε 2.491 τηλεφωνικές κλήσεις από πολίτες, ενώ πληρώματα περιπολικών και πεζές περιπολίες επελήφθησαν σε 568 περιστατικά αστυνομικού ενδιαφέροντος.