Skip to main content

Στα χρώματα του Make-A-Wish οι ομπρέλες του Ζογγολόπουλου (φωτο+vid)

Για όγδοη συνεχή χρονιά ο φιλανθρωπικός Οργανισμός γιόρτασε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με μηνύματα όπως χαρά, ελπίδα, δύναμη.

Έναν περίπατο ευχών με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα πραγματοποίησαν σήμερα εθελοντές και μέλη του φιλανθρωπικού Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στα βήματα της 1ης Ευχής.

Ο περίπατος ξεκίνησε από το Μέγαρο Μουσικής και τερμάτισε στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, στέλνοντας, το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση Eυχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Οι συμμετέχοντες κρατούσαν μπλε μπαλόνια και ταμπέλες που γράφουν μηνύματα όπως χαρά, ελπίδα, δύναμη. Την εκδήλωση στήριξε με την παρουσία του και ο Γιάννης Σερβετάς.

Για όγδοη συνεχή χρονιά ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στέλνει μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών, τον πιο φωτεινό περίπατο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, φωταγωγήθηκαν στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου.