Skip to main content

Λιγότερα δρομολόγια απορριμματοφόρων στην Καβάλα ελλείψει καυσίμων

Σε αναγκαστικό περιορισμό των δρομολογιών και απορριματοφόρων θα προβεί η υπηρεσία Καθαριότητας της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας.

Σε αναγκαστικό περιορισμό των δρομολογιών και απορριματοφόρων θα προβεί η υπηρεσία Καθαριότητας της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας, λόγω των δυσχερειών που προέκυψαν, σε ότι αφορά την προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων καυσίμων για τη συνήθη κίνηση των υπηρεσιακών οχημάτων του δήμου.

- Η αποκομιδή των απορριμμάτων στις ανατολικές συνοικίες της πόλης θα γίνεται Τρίτη και Σάββατο.

- Η αποκομιδή των απορριμμάτων στις δυτικές συνοικίες της πόλης θα γίνεται Δευτέρα και Παρασκευή.

- Η αποκομιδή των απορριμμάτων στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Καβάλας θα γίνεται μόνο μια φορά την εβδομάδα.

- Τα δρομολόγια για το τρενάκι περικόπτονται σε τέσσερα ημερησίως (από επτά) και πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιούνται στις: 08.00 -10.00 -12.00 και 14.00 το μεσημέρι.

- Καθημερινά θα γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων στον κεντρικό τομέα της πόλης.

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής απευθύνει έκκληση στους δημότες να περιορίσουν την εναπόθεση μεγάλων αντικειμένων στους κοινόχρηστους χώρους και απορριμμάτων στους κάδους αποκομιδής και ας τα κρατήσουν στους ιδιωτικούς τους χώρους. Προκειμένου η αποκομιδή τους να γίνεται διαδοχικά και με όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται ώστε να αποφευχθεί το ξεχείλισμα των κάδων και  η διασπορά των απορριμμάτων στους δρόμους.

Ο δήμος Καβάλας, καταβάλλει  κάθε δυνατή προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων και ζητείται η κατανόηση των δημοτών για την ενδεχόμενη ταλαιπωρία τους όπως επίσης η συνεργασία τους μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης.