Skip to main content

Περήφανος για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας δηλώνει ο Άδωνις

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ βλέπει εκλογές ξαφνικά και σύντομα, ενώ σε όσους τον αποκαλούν συναρχηγό του Μητσοτάκη απαντά ότι δεν πιστεύει σε συναρχηγίες

Εξεταστική για τη θητεία του Παύλου Πολάκη και του Ανδρέα Ξανθού στο υπουργείο Υγείας θα κάνει η ΝΔ αν γίνει κυβέρνηση, αναφέρει ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά».

Ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι αποκλείει την παραμικρή εμπλοκή υπουργού στο θέμα της Novartis, ενώ σημειώνει ότι είναι τόσο περήφανος για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας «που όσο περισσότερο ο κ. Τσίπρας με λάσπη και ψεύτικες διαρροές προσπαθεί να μου προκαλέσει ζημία τόσο περισσότερο κερδίζω σε ψήφους».

«Εύχομαι να μην δω τον κ. Καμμένο στη φυλακή», τονίζει για τον υπουργό Άμυνας και την υπόθεση με τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ βλέπει εκλογές «ξαφνικά και σύντομα», ενώ σε όσους τον αποκαλούν «συναρχηγό» του Κυριάκου Μητσοτάκη, απαντά ότι δεν πιστεύει σε συναρχηγίες και συμπληρώνει: «αρχηγός μου είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτός κάνει κουμάντο, εγώ εκτελώ».