Skip to main content

Περέιρα: Θέλω χρόνο να προσαρμοστώ στο πρωτάθλημα της Αργεντινής

«Πρέπει να προσαρμοστώ ξανά στους ρυθμούς του ποδοσφαίρου της χώρας καθώς το πρωτάθλημα είναι έντονο», δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός

Για την επιστροφή του στην Αργεντινή για λογαριασμό της Κολόν Σάντα Φε μίλησε ο Φακούντο Περέιρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός:

Για την μετεγγραφή του στην Κολόν: «Άκουσα θετικά σχόλια για την Κολόν. Υπήρχαν συμπαίκτες μου προηγούμενων ετών που έχουν παίξει στην ομάδα. Το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε από τον προπονητή, ήταν να έχουμε ανταγωνιστικό πνεύμα σε κάθε παιχνίδι, όπως ακριβώς μου αρέσει. Δουλεύουμε μια χαρά και πιστεύω ότι η ομάδα αγώνα με τον αγώνα θα είναι όλο και καλύτερη».

Για την επιστροφή του στην Αργεντινή: «Είμαι συνηθισμένος όσον αφορά τα γήπεδα, αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Πρέπει να προσαρμοστώ ξανά στους ρυθμούς του ποδοσφαίρου της χώρας. Είναι ένα πρωτάθλημα έντονο, με πολλές μονομαχίες. Θα χρειαστώ πολλά ματς για να μπω στον ρυθμό».

Για την θέση που θα αγωνίζεται: «Ο προπονητής με θέλει ως ακραίο επιθετικό στη δεξιά πλευρά αλλά και ως δεύτερο επιθετικό, για να δημιουργώ πρόβλημα στους αντίπαλους αμυντικούς. Όλοι θέλουμε να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, είμαστε ανυπόμονοι να ξεκινήσουμε να αγωνιζόμαστε».