Skip to main content

Περέιρα σε διαιτητές:Δεν ήθελα να σας εκθέσω σε ένα εχθρικό περιβάλλον

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε ο Ισπανός Μπορμπαλάν για να διευθύνει τον τελικό του κυπέλλου

Τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε ο Ισπανός Μπορμπαλάν στον τελικό κυπέλλου εξήγησε στέλνοντας επιστολή στους Έλληνες διαιτητές και βοηθούς, ο Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Χαρακτηριστικά, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής τόνισε πως «στόχος αυτής της απόφασης ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον» προσθέτοντας πως δεν επηρεάζεται η εμπιστοσύνη που τρέφει στα πρόσωπά τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή του κ. Περέιρα:

«Αγαπητοί Διαιτητές, 

Αγαπητοί Βοηθοί Διαιτητές, 


Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή και θέλοντας να διασφαλίσουμε τα ανώτερα συμφέροντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Διαιτησίας, αποφασίστηκε, κατ’ εξαίρεση, να προσκληθεί μία ομάδα ξένων διαιτητών για τον τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου. 

Σκοπός αυτού του μέτρου ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον, το οποίο όλοι έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια της σεζόν και να προστατεύσει τον καθέναν από εσάς.

Από την άλλη πλευρά, δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας και την ειλικρίνεια που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας, την ομάδα της Διαιτησίας. 

Με εκτίμηση».