Skip to main content

Πέρασε νικητής και από την Ξάνθη ο Πανιώνιος

Με πρωταγωνιστή τον Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ο Πανιώνιος επικράτησε στην Ξάνθη της Scoda με 1-2. Στο άλλο παιχνίδι, Ατρόμητος και Εργοτέλης αναδείχτηκαν ισόπαλ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ο Πανιώνιος επικράτησε στην Ξάνθη της Scoda με 1-2 και συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων και των θετικών αποτελεσμάτων.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε κεφάλι στο σκορ στο 18’ με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κροάτη επιθετικού και το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 1-0. Η Ξάνθη αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55’ με το βολέ του Ζίεντσουκ, όμως ο Μπάλαμπαν δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη και με δικό του γκολ στο 85 ο Πανιώνιος πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ατρόμητος-Εργοτέλης 0-0

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Ατρόμητου και του Εργοτέλη, στο Περιστέρι, με το τελικό σκορ να μην είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Λεάλ στο 55’, ενώ στο 63΄αποβλήθηκε και ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Καραγεωργίου.