Skip to main content

Πέρασε… αβρόχοις ποσί από τα Πηγάδια (3-0) ο ΠΑΟΚ (video)

Ο «Δικέφαλος» παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα πέτυχε το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα - Τραυματίστηκαν οι Ελ Καντουρί - Βιεϊρινια

Το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 0-3 της Ξάνθης στα Πηγάδια για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο «Δικέφαλος» παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο -παρά την έντονη βροχόπτωση- έδειξε από την αρχή πως ήρθε αποφασισμένος στα Πηγάδια για να γευτεί τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά μακριά από την Τούμπα και τα κατάφερε κάμπτοντας την αντίσταση των Θρακιωτών.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους Λημνιό, Πέλκα και Βιεϊρίνια αν και υπάρχει ανησυχία για τον τελευταίο που αντικαταστάθηκε από τον Μαλεζά όπως και για τον Ελ Καντουρί (τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού)που αντικαταστάθηκε νωρίς από τον Μακ.

Το σκορ για τους «ασπρόμαυρους» άνοιξε στο 25΄χάρις σε αυτογκολ του Ντε Λούκας ενώ στο 33΄ο Μακ με πλασέ έκανε το 0-2 με την κεφαλιά του Κρέσπο στο 66΄να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε στο 28΄ο Μεχία όταν η εκτέλεση φάουλ του Ονδουρέζου μέσου και μετά από παρέμβαση του Πασχαλάκη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς – Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Κασάδο - Ντε Λούκας (52’ Μελιόπουλος), Λουσέρο (76’ Φασίδης), Μεχία – Κίκε (Ορφανίδης), Γέντρισεκ, Σιλά.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (70’ Μαλεζάς) – Τσίμιροτ, Κάνιας –Λημνιός, Ελ Καντουρί (12’ λ.τ. Μακ), Πέλκας – Κουλούρης.