Skip to main content

Πέρασε από ιατρικά και υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μέχρι την Τρίτη (4/8) αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός αφού έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο», ο οποίος πρόκειται να τον ανακοινώσει μέχρι την Τρίτη (4/8). Παράλληλα, ο Γκάρι Ροντρίγκες αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε την Έλτσε και τους φιλάθλους της μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά:

«Όπως ξέρετε, από σήμερα δεν είμαι μέλος της Έλτσε και επίσημα. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που μου δείξατε από την άφιξη μου στο κλαμπ, πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον σύλλογο της Έλτσε που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ορισμένες πληροφορίες και δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν για μένα είναι ψευδείς. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι τόσο για μένα όσο και για την Έλτσε. Αυτό με οδήγησε στο να λάβω αποφάσεις για το καλό της οικογένειάς μου. Λυπάμαι που οι δρόμοι μας χωρίζουν έτσι, αλλά επιθυμώ να δω την Έλτσε στην πρώτη κατηγορία ξανά, το συντομότερο δυνατόν. Με αυτήν την υπέροχη στήριξη, αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

Με εκτίμηση,

Γκάρι Ροντρίγκες»