Skip to main content

Πέρασε αέρας από τα δύο στενά ο ΠΑΟΚ, 5-1 τον ΑΟΤ (video)

Ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε την πιο ευρεία φετινή του νίκη έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και κλείδωσε από σήμερα την πρόκριση στους «8»

Την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος καθάρισε από σήμερα ο ΠΑΟΚ που δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει εκτός έδρας με 1-5 τον ΑΟ Τρικάλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η νίκη ισοφαρίζει την μεγαλύτερη φετινή της ομάδος σε έκταση σκορ (0-5 με τον Αιγινιακό) σε όλες τις διοργανώσεις ενώ παράλληλα στο 82΄μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή ο Γιάννης Μυστακίδης, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ ολόκληρους μήνες.

Ο «Δικέφαλος» ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5΄με πλασέ του Μάτος που έκανε το 0-1 αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 15΄χάρις σε κεφαλιά του Πάνου που νίκησε στον Ρέι για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν αποφασισμένοι για να κλειδώσουν από απόψε την πρόκριση και στο 57΄με δράστη τον Μάτος που σκόραρε αυτή τη φορά με κεφαλιά έκαναν το 1-2 ενώ στο 70΄τελείωσαν την αναμέτρηση χάρις σε πλασέ του Μπίσεσβαρ που νίκησε τον Αποστολίδη για το 1-3.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι, οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν και άλλο γκολ στο 80΄χάρις σε πλασέ του Κάμπος που πέτυχε το 1-4 ενώ το κερασάκι στην τούρτα για το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε στο 90΄+ 4΄για το τελικό 1-5 με πλασέ από κοντά ο Σάχοβ.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρικάλων (Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης (66΄ Ζγκούρι), Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Χιντζίδης (66΄ Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (73΄ Τσιάρας), Γροντής, Καπός.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ (82΄ Μυστακίδης), Πέλκας (76΄ Κουλούρης), Λημνιός (69΄ Κάμπος), Σάχοφ, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς.