Skip to main content

Πέντε βραβεία ύψους 4.000 ευρώ θα δώσει σε νέους επιχειρηματίες το ACT

Ο Διαγωνισμός John & Mary Pappajohn Business Plan Competition απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Πέντε βραβεία των 4.000 ευρώ θα προσφέρει στα πέντε κορυφαία επιχειρηματικά πλάνα ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας John Papajohn στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Επιχειρηματικών Ιδεών/John & Mary Pappajohn Business Plan Competition.

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του School of Business του ACT- American College of Thessaloniki και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν βάσει της ιδέας που θα καταθέσουν αλλά και των προσωπικών επιχειρηματικών τους ικανοτήτων

Πιο συγκεκριμένα, θα κριθεί η καινοτομία και η δυνατότητα και ετοιμότητα ανάπτυξης της ιδέας ενώ παράλληλα θα αξιολογηθεί η γνωστική επάρκεια, η αφοσίωση και η επικοινωνιακή ευχέρεια των διαγωνιζομένων.

Οι νικητές/τριες θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να υποστηριχθούν δωρεάν με συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) από έμπειρους επιχειρηματίες μέσω του δικτύου του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του ACT School of Business.

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT School of Business υποστηρίζει νέους επιχειρηματίες στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων. Στο πλαίσιο αυτό οργανώνει προγράμματα που προσφέρουν δωρεάν γνώση σε βασικούς τομείς της επιχειρηματικής πραγματικότητας καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση από πεπειραμένους επιχειρηματίες μέσω του δικτύου μεντόρων και συνεργατών που έχει αναπτύξει.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό, θα πρέπει να καταθέσουν την περιγραφή της ιδέας τους στα ελληνικά ή αγγλικά (μέχρι 300 λέξεις) για το επιχειρηματικό πλάνο τους έως και τις 25 Απριλίου 2018 www.act.edu/pappajohn-awards

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Διαγωνισμού, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.act.edu/pappajohn-awards
να επικοινωνήσουν στο e-mail: business_school@act.edu ή να απευθυνθούν στο τηλ. 2310 398 347 (Αθηνά Νουσιοπούλου 10π.μ - 4μ.μ).