Skip to main content

Πέντε συγκεντρώσεις σήμερα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν από διάφορες ομάδες στο Στρατοδικείο, τα Δικαστήρια, την Καμάρα και την περιοχή της Χαλάστρας.

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σήμερα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης

Στις 8.00 συγκέντρωση αλληλεγγύης πραγματοποιούν μέλη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου στο Στρατοδικείο καθώς εκδικάζεται υπόθεση ενός μέλους των Ενόπλων Δυνάμεων που αρνήθηκε να κάνει υπηρεσία σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. 

Μία ώρα αργότερα, στις 9.00 μέλη του αντιξεουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο καθώς σήμερα εκδικάζεται μετά από αναβολή η υπόθεση των εννέα ατόμων που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια πορειών στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2014.

Την ίδια ώρα στη Χαλάστρα, διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσουν αγρότες της περιοχής των Μαλγάρων μπροστά από εταιρεία εμπορίας ρυζιού στη Χαλάστρα ζητώντας την καταβολή οφειλομένων χρημάτων σε ρυζοκαλλιεργητές. 

Στις 11.00 θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για ακταβολή δεδουλευμένων και βελτίωση συνθηκών εργασίας. 

Τέλος, στις 17.00 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θυα συγκεντρωθούν στην Καμάρα αντιδρώντας σε εκδήλωση εθνικιστών που θα γίνει στις 18.00 στη ΔΕΘ.