Skip to main content

Πεντάρα για Άρη επί του Παναιγιάλειου στο «Βικελίδης» (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στην πιο ευρεία νίκη τους στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τη γκέλα του ΟΦΗ μείωσαν τη διαφορά στο 1 πόντο από την κορυφή

Επιβλητική εμφάνιση επί του Παναιγιάλειου πραγματοποίησε ο Άρης κερδίζοντας με τον με το ευρύ 5-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 26η αγωνιστική της Football League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΟΦΗ στη Δράμα (1-1), οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 63 βαθμούς, 1 βαθμό πίσω από τους Κρητικούς που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σκόρερ για το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού ήταν οι Πλατέλλας (26΄), Διαμαντόπουλος (50΄, 67’), Μπαργκάν (56΄) και Κανακούδης (90΄) ενώ αντίστοιχα για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σταματής (44΄) και μείωσε ο Κοκκόρης (59΄).

Οι συνθέσεις:

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Πασάς.

Παναιγιάλειος (Δημητρίου): Αθανασίου, Ρέλλας, Μηλιώτης, Γραμματίκας, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Σκαρτσίλας, Τζανουλίνος, Σταματής, Κάλανς, Κοκκόρης.