Skip to main content

Πέλλα: Σύλληψη 65χρονου που είχε 2,5 κιλά κάνναβης στο σπίτι του

Η κάνναβη που βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας στο σπίτι του 65χρονου, προέρχονταν από δική του καλλιέργεια.

Ένας άνδρας 65 ετών συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης άνω των 2,5 κιλών.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, οδήγησαν στη σύλληψη του άνδρα, ενός 65χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (κατοχή – καλλιέργεια).

Ειδικότερα, χθες το πρωί εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας και σε αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 2 κιλά και 766 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, προερχόμενης από την συγκομιδή δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε ο 65χρονος σε προγενέστερο χρόνο στην αυλή της κατοικίας του.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.