Skip to main content

Πέλλα: Καταδικάστηκε 40χρονος που κατέγραφε με κρυφή κάμερα σύζυγο και παιδιά

Κατηγορείται ότι διακινούσε το υλικό σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου - Το δικαστήριο έκρινε πως ο 40χρονος είχε σκοπό να βλάψει τη σύζυγό του

Σε κάθειρξη 13,5 ετών καταδικάστηκε ένας 40χρονος από την Πέλλα που κατηγορείται ότι κατέγραφε τη σύζυγο και τα παιδιά του με κρυφή κάμερα και διακινούσε το υλικό σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το 2020, ο ίδιος είχε τοποθετήσει δύο κάμερες στο μπάνιο του σπιτιού στη Σκύδρα Πέλλας όπου διέμενε με τη σύζυγό του, τα δύο ανήλικα παιδιά τους και τον ενήλικο γιο της από άλλον γάμο. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 40χρονος κατέγραφε τα μέλη της οικογένειάς του και στη συνέχεια φέρεται να επεξεργαζόταν το υλικό -μετατρέποντάς το σε screenshots- και να το διακινούσε σε ομαδική συνομιλία σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.

Ο 40χρονος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Σερρών που τον έκρινε ένοχο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και διακίνησή τους σε κακουργηματική μορφή για τη σύζυγο και πλημμεληματική για τα παιδιά, ενώ το δικαστήριο απεφάνθη πως διέπραξε τα αδικήματα με σκοπό τη βλάβη της συζύγου του.

Η έφεση του κατηγορούμενου έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από δευτεροβάθμιο δικαστήριο.