Skip to main content

Πέλκας: Ένα λάθος δεν αναιρεί ό,τι έκανε ο Σαββίδης, είμαστε δίπλα του

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε την εισβολή του ισχυρού άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας ως μία «κακή στιγμή»

Στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη τάχθηκε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε την εισβολή του ισχυρού άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας κατά την αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ ως μία «κακή στιγμή» υπογραμμίζοντας πως αυτή δεν αναιρεί τα όσα έχει κάνει έως τώρα ο ομογενής επιχειρηματίας.

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής άσος του «Δικεφάλου» έγραψε στο Instagram:

«Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακή στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα.

Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε και εμείς δίπλα του γιατί το αξίζει

Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ' αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν'ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας».