Skip to main content

Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία από το βράδυ της Δευτέρας

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στα δυτικά και στο ανατολικά Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Τοπικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και κυρίως βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια Ηπειρωτικά.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά ορεινά και ημιορεινά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία βόρειοι στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και το βράδυ έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.