Skip to main content

ΠΕΕΒΕ για επίθεση σε Μπουτάρη: Να τιμωρηθούν όσο πιο αυστηρά γίνεται

Ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, Σταύρος Ανδρεάδης, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την επίθεση.

Τον αποτροπιασμό του για «τη βίαιη επίθεση» εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, Σταύρος Ανδρεάδης.

«Αισθάνομαι αποτροπιασμό και φρίκη στην εικόνα ενός αδύναμου ηλικιωμένου ανθρώπου, που, απροστάτευτος, δέχεται μπουνιές και κλωτσιές από αφιονισμένους φανατικούς. Που ακόμα και όταν πέφτει κάτω κάποιοι εξακολουθούν να τον κλωτσούν» αναφέρει ο κ. Ανδρέαδης, ο οποίος ζητεί την τιμωρία των επιτιθέμενων.

«Ντρέπομαι. Περιμένω να δω επιτέλους την τιμωρία όλων αυτών. Φοβάμαι πως για μια ακόμη φορά θα είναι χάδι μπροστά σε αυτό που έχουν κάνει» συνέχισε ο πρόεδρος της ΠΕΕΒΕ και αιτιολόγησε «γιατί όλοι αυτοί δεν προπηλάκισαν μόνο έναν άνθρωπο, τον δήμαρχο της πόλης. Προπηλάκισαν και εξευτέλισαν την αξιοπρέπεια του καθενός από εμάς. Έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια να μένουν ατιμώρητοι».

«Θέλω πολύ να τιμωρηθούν τη φορά αυτή, όσο πιο αυστηρά γίνεται. Τόσο οι ίδιοι, όσο κυρίως οι ηθικοί αυτουργοί, που κρύβονται πίσω τους. Αυτοί που τους φιλοξενούν στους κόλπους τους, τους καθοδηγούν και τους χρησιμοποιούν» κατέληξε ο κ. Ανδρεάδης.