Skip to main content

Παυλόπουλος: Τεράστια η συνεισφορά της ΕΛΕΠΑΠ στο κοινωνικό σύνολο

«Η συνεισφορά της ΕΛΕΠΑΠ στο κοινωνικό σύνολο είναι, διαχρονικώς, τεράστια» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Στο έργο και την προσφορά της ΕΛΕΠΑΠ για τη μέριμνα των παιδιών με αναπτυξιακές δυσκολίες και κινητική αναπηρία αναφέρθηκε, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την συμπλήρωση 80 ετών λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης που πραγματοποιήθηκε απόψε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η συνεισφορά της ΕΛΕΠΑΠ στο κοινωνικό σύνολο είναι, διαχρονικώς, τεράστια. Ιδίως δε σήμερα, μέσα στην βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση που μαστίζει τον Τόπο μας και τον Λαό μας, η συνεισφορά αυτή προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, στο μέτρο που η ΕΛΕΠΑΠ αναπληρώνει ιδανικά τα μεγάλα κενά της κρατικής δραστηριότητας για τα παιδιά με αναπηρίες» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος που, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην υποχρέωση του Κράτους για την προστασία των παιδιών με αναπηρίες.

Τέλος, ο κ. Παυλόπουλος συνεχάρη όλους εκείνους που στηρίζουν, αφιλοκερδώς και με αυταπάρνηση, το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, σημειώνοντας ότι «εκτός από τον έπαινό μας, τους αξίζει, στο ακέραιο, η ευγνωμοσύνη μας».