Skip to main content

Πατουλίδου: Ο Μπουτάρης αγωνιά για την προσωπική του προβολή

Βέλη της αντιπεριφερειάρχου κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, που χαρακτήρισε τον Οργανισμό Τουρισμού υπόδειγμα αποτυχημένης λειτουργίας.

Βολές κατά του Μπουτάρη, ο οποίος χαρακτήρισε σήμερα υπόδειγμα αποτυχημένης λειτουργίας τον Οργανισμό Τουρισμού (δείτε εδώ), εξαπέλυσε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

«Ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα κ. Μπουτάρης, επιβεβαιώνει δυστυχώς ότι η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να πληρώνει την χρόνια παθογένεια των προσωπικών πολιτικών επιλογών. Αν εξέλειπε η αγωνία συγκεκριμένων να κατοχυρώσουν την προσωπική τους πολιτική υπογραφή στο κάδρο της πόλης μας, ίσως να πετυχαίναμε ένα υπόδειγμα ομαλής λειτουργίας όλων των δομών και υπηρεσιών προς όφελος των κατοίκων αυτού του τόπου» δήλωσε η κ. Πατουλίδου.

Η ίδια υποστήριξε ότι ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης τα τελευταία δύο χρόνια λειτουργεί καθαρά με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, δηλαδή ότι συναποφασίζει και εκτελεί.

«Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, έχει ζητήσει επανειλημμένως τη συμβολή του Οργανισμού Τουρισμού (την οποία φυσικά και παρείχε), για την πραγματοποίηση τουριστικών δράσεων του δήμου. Επιπλέον ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δεν προβάλει πρόσωπο γιατί δεν το έχει ανάγκη. Δε προβαίνει σε δηλώσεις για να απαξιώσει άξια πρόσωπα, αλλά για προβάλει τον προορισμό. Πόσο αυτό μπορεί να ενοχλεί και να φοβίζει;» είπε τέλος η αντιπεριφερειάρχης,