Skip to main content

Πατέρας Ηριάννας: Θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω - Δεν ανήκει πουθενά

Εκείνο που την ενδιέφερε ήταν μόνο η επιστήμη της, αυτό στο οποίο ήταν ταγμένη, τονίζει ο πατέρας της, μία μέρα μετά την απόρριψη της αναστολής της.

Η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω, διότι σαν άνθρωπος από τη μεριά της και από την από τη μεριά της οικογένειας μου δεν ανήκει πουθενά, αναφέρει ο πατέρας της Ηριάννας στον ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι η κόρη του διαφωνεί με τα χθεσινά επεισόδια στην Αθήνα.

Μία ημέρα μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής της ποινής της 29χρονης, ο πατέρας της δηλώνει ότι «εκείνο που την ενδιέφερε ήταν μόνο η επιστήμη της, αυτό στο οποίο ήταν ταγμένη».

«Εγώ χθες που άκουσα πάλι την απολογία της, έμεινα έκθαμβος για τα πράγματα που έχει κάνει αυτό το παιδί και ήταν η πεποίθηση, η προσπάθεια τόσων δεκαετιών σαν οικογένεια να αναστήσουμε σωστούς ανθρώπους και την κόρη μου την Ηριάννα και τον γιο μου», σημείωσε στη συνέχεια.

«Θέλω να σας πω το εξής, ότι η Ηριάννα είναι εκπαιδευτικός, ένας εκπαιδευτικός διαμορφώνει ψυχές, δεν καταστρέφει ζωές. Αυτό το έχουν οι εκπαιδευτικοί, πλάθουν ανθρώπους», ανέφερε ο πατέρας της.

Σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, ο ίδιος δήλωσε: «Καταρχήν μίλησα μαζί της σήμερα το πρωί, έμαθε τι έγινε στην Αθήνα και εκείνη και η οικογένεια διαφωνεί κάθετα με αυτά που έγιναν στην Αθήνα. Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεση της μετά αυτά που έγιναν».

Σύμφωνα με τον πατέρα της Ηριάννας, 257 γενετιστές από όλο τον κόσμο υποστηρίζουν πως η απόφαση είναι λάθος, καθώς είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί ένα DNA. Τέλος, ευχήθηκε να τελειώσει η περιπέτεια της κόρης του και να μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της από εκεί που την άφησε.