Skip to main content

Πατάει γκάζι από αύριο στη Θεσσαλονίκη το Thess Carpooling

Η κίνηση «Thess Carpooling» έχει ως στόχο να προωθήσει τον συνεπιβατισμό, γνωστό ως carpooling, με αφορμή τις κινητοποιήσεις στον ΟΑΣΘ.

Απάντηση στο χειρόφρενο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ ετοιμάζονται να δώσουν από αύριο οι υπεύθυνοι της πρωτοβουλίας «Thess Carpooling». H κίνηση ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Νοεμβρίου και μέσω της HopIn, εφαρμογής carpooling για smartphones φέρνει σε επαφή οδηγούς και επιβάτες που θέλουν να μεταβούν στο ίδιο σημείο και να μοιραστούν το όχημα μετακίνησης. (Δείτε πώς ξεκίνησε το Thess Carpooling εδώ).

Σε μήνυμά τους στο facebook καλούν όσους διαθέτουν όχημα να βοηθήσουν συμπολίτες τους και να τους μεταφέρουν.

«Το ThessCarpooling έρχεται με φόρα! ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ!! #BeThessHero

»Επειδή οι σούπερ ήρωες υπάρχουν μόνο στα κόμικ, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Κατέβασε την εφαρμογή, πάρε συνεπιβάτη - Βοήθησε έναν άνθρωπο να πάει στον προορισμό του. Αύριο μπορεί να σε βοηθήσει αυτός», είναι το μήνυμα στο facebook.

Η νέα κίνηση με την ονομασία «Thess Carpooling» έχει ως στόχο να προωθήσει τον συνεπιβατισμό, γνωστό και ως carpooling, η λογική του οποίου είναι άτομα τα οποία πηγαίνουν προς μια κοινή κατεύθυνση να μοιράζονται το ίδιο αυτοκίνητο.