Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Πούλησαν αριστεροσύνη και τώρα τα σκουπίδια πνίγουν τις πόλεις

Δυόμισι χρόνια ο κ. Τσίπρας και η παρέα του πάτησαν το γκάζι του λαϊκισμού και διέλυσαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την απεργία των συμβασιούχων στους δήμους, που έχει ως αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι πόλεις σκουπίδια.

«Δυόμισι χρόνια ο κ. Τσίπρας και η παρέα του πάτησαν το γκάζι του λαϊκισμού και διέλυσαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Με σπασμένα τα φρένα της πολιτικής ηθικής, έταζαν δεκάδες χιλιάδες μονιμοποιήσεων», σημειώνει και συνεχίζει: «Πουλώντας "αριστεροσύνη", έπαιζαν στα ζάρια την αγωνία για επιβίωση χιλιάδων συμπολιτών μας».

Το ΠΑΣΟΚ παρατηρεί ότι «αν σήμερα πνίγουν τις πόλεις τα σκουπίδια, είναι γιατί δυόμισι χρόνια μας έπνιξαν τα "αριστερά" τους παραμύθια». «Οι ιστορικές πολιτικές ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για το εμπόριο κάλπικης ελπίδας δεν θα ξεπλυθούν», συμπληρώνει.

Ακόμη, καλεί την κυβέρνηση να βρει άμεσα πρακτική και εφαρμόσιμη λύση και να πληρωθούν νόμιμα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα για τα δεδουλευμένα τους, χωρίς τον κίνδυνο καταλογισμών σε αιρετούς και υπαλλήλους.

Επίσης, ζητεί να δρομολογηθούν από την κυβέρνηση άμεσα προσλήψεις στον τομέα των ανταποδοτικών υπηρεσιών μέσω ΑΣΕΠ, με διαφάνεια και αξιοκρατία, σε συνεννόηση όμως με τους δήμους της χώρας, βάσει ενός επεξεργασμένου σχεδίου.

«Οι εργαζόμενοι στον κρίσιμο τομέα της καθαριότητας, όπως και σ' όλες τις χειρωνακτικές δουλειές, αξίζουν σεβασμού και αναγνώρισης καιοι αόριστες υποσχέσεις και οι ανεπεξέργαστες εξαγγελίες δεν είναι σεβασμός, είναι περιφρόνηση», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.