Skip to main content

Στη μάχη της Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Πάσχος

«Οι ικανοί, οι άξιοι και οι αποφασιστικοί, να μπούνε μπροστά και να βοηθήσουν τη χώρα τους», σημειώνει ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Την υποψηφιότητά του στη Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ο Θεσσαλός καθηγητής, Κώστας Πάσχος.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, ανήκει στη γενιά των νέων που θεωρούν ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει κανονικότητα ως προς τη λειτουργία της και να ισχύσει ό,τι και στον ιδιωτικό κλάδο.

«Οι ικανοί, οι άξιοι και οι αποφασιστικοί, πέρα από κομματικές αντιλήψεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος, να μπούνε μπροστά και να βοηθήσουν τη χώρα τους», τονίζει ο κ. Πάσχος.

Ο Κώστας Πάσχος, ο οποίος κατάγεται από αγροτική οικογένεια, «μεγαλώνοντας με όλα τα προβλήματα που είχαν και έχουν οι αγρότες της Θεσσαλίας», επισημαίνει πως γνωρίζει «πάρα πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες που δημιούργησε η κρίση» στους συμπατριώτες του, στην ίδια του την οικογένεια, στους φίλους του και στους γνωστούς του «που είχαν, αλλά δυστυχώς τώρα πολλοί από όλους αυτούς δεν έχουν, επιχειρηματική δραστηριότητα στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στη γενέτειρά του».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι βέβαιο ότι τα προβλήματα δεν θα λυθούν με το ποιο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές».

«Αλλά ποιο κόμμα είναι πραγματικά έτοιμο και ικανό να συμπράξει με το σύνολο του πολιτικού κόσμου και την ίδια την ελληνική κοινωνία, για την επιλογή των άξιων, των ικανών και των αποφασιστικών, ώστε την επόμενη μέρα όλοι μαζί κι από κοινού να μπορέσουν με πολύ προσπάθεια και κόπο, στις πολύ δύσκολες συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα, να δρομολογήσουν άμυνες που θα αντέξουν την πίεση και θα ξεκινήσουν τον μοναδικό ανηφορικό αλλά λυτρωτικό δρόμο που είναι η ανάπτυξη της χώρας και η δημιουργία θέσεων εργασίας. Έτσι ώστε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να αποκτήσουν προοπτική και μέλλον», σημειώνει ο υποψήφιος βουλευτής.

Ο κ. Πάσχος καλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες «να πάνε στην κάλπη με σύνεση, να σκεφτούν ποια είναι τα προβλήματα της χώρας και ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να τα επιλύσουν». 

«Έτσι με την ψήφο τους, όλοι μαζί, την Κυριακή στις 20 Σεπτεμβρίου, θα δώσουν στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της Βαγγέλη Μεϊμαράκη την εντολή για σταθερότητα, συνεργασία, ειλικρίνεια και προοπτική», καταλήγει.