Skip to main content

Πασάς: Σίγουρα αξίζαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς

Για την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» αλλά και το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιάννης Πασάς.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» μίλησε ο Γιάννης Πασάς για την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» αλλά και το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι των Ιωαννίνων με τον ΠΑΣ: «Από τη μία μπορεί να αισθάνεσαι ικανοποιημένος καθώς μείναμε πίσω στο σκορ δύο φορές, αλλά από την άλλη δεν είσαι γιατί θέλαμε τη νίκη. Δείξαμε πάντως βελτίωση και πλέον πιστεύω πως βρίσκουμε το δρόμο μας».

Για το μέχρι τώρα απολογισμό των έξι βαθμών συγκομιδής: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και σίγουρα αξίζαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, καθώς σε συγκεκριμένα παιχνίδια ήμασταν άτυχοι και είχαμε ευκαιρίες».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δε με φοβίζει. Μπορώ να σας πω ότι μας δίνει και ένα κίνητρο παραπάνω να αγωνιστούμε σε τέτοια παιχνίδια και να δείξουμε τι αξίζουμε. Πλέον θα αγωνιστούμε με ομάδες που δεν παίζουν κλειστά και αυτός ίσως αποδειχθεί θετικό για μας. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει ανοιχτά και θα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε χώρους και να απειλήσουμε. Φυσικά και πιστεύω στη νίκη, αυτά τα παιχνίδια είναι που μας αρέσει περισσότερο να αγωνιζόμαστε. Θα είναι το πρώτο μου μεγάλο ντέρμπι και το περιμένω πως και πως».

Για τον ίδιο και την παρουσία του στην ομάδα: «Προσπαθώ κάθε φορά να βοηθώ την ομάδα μου και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Όσο για τη θέση μου, εγώ προτιμώ να παίζω στον άξονα, αλλά και στα πλάγια πλέον έχω συνηθίσει, δεν έχω θέμα. Κι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά έχουμε εντολή από τον προπονητή μας να σουτάρουμε και το κάνουμε. Δυστυχώς είχα το δοκάρι, ελπίζω σύντομα να σκοράρω».