Skip to main content

ΠΑΣάς ο Νέτο

Ο Ντάρσι Νέτο ήταν ο παίκτης που έδωσε τη λύση για τον Άρη στο σημερινό φιλικό με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σ΄ ένα κακό φιλικό παιχνίδι πήρε τη νίκη με 1-0.

Ο Ντάρσι Νέτο ήταν ο παίκτης που έδωσε τη λύση για τον Άρη στο σημερινό φιλικό με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σ΄ ένα κακό φιλικό παιχνίδι πήρε τη νίκη με 1-0.


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ κατέβασε στο σημερινό φιλικό την ομάδα του Άρη με σύστημα 4-1-3-2. Βασικός γκολκίπερ ξεκίνησε ο Μπαρέρο. Την αμυντική τετράδα συνέθεταν οι Κουλοχέρης, Γκαρμπίνι, Γκιάρο και Λαζαρίδης. Αμυντικό χαφ άρχισε ο Φατί, κεντρικό χαφ ήταν ο Πρίττας, δεξιά έπαιζε ο Καζναφέρης, αριστερά ο Μενδρινός και στην επίθεση οι Ρουίς και Κόκε.


Ο γηπεδούχος ΠΑΣ από την άλλη έπαιξε με σύστημα 4-2-3-1. Γκολκίπερ ήταν ο Σικαλιάς, στην άμυνα βρίσκονταν αρχικά οι Κώτσιος, Πάντος, Ντάσιος και Βάντερσον. Αμυντικά χαφ ξεκίνησαν οι Ανδράλας και Κεϊτά, κεντρικό χαφ ο Κυριάκος, αριστερά ήταν ο Βισέντι, δεξιά ο Σιαλμάς και στην κορυφή ο Μπακαγιόκο.


Το παιχνίδι αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει δάφνες ποιότητας. Ήταν γενικά κακό ματς, που κρίθηκε τελικώς από μία φάση. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ ήταν πιο κινητικός.


Είχε μάλιστα δοκάρι στο 19΄ μετά από φάουλ του Βάντερσον. Στο 23΄ μετά από ένα σουτ του Κεϊτά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 39΄ μια κεφαλιά του Μπακαγιόκο πέρασε μόλις άουτ. Στο 43΄ μετά από σέντρα του Μενδρινού, ο Ρουίς έκανε την προβολή, που μπλόκαρε ο Σικαλιάς.


Στην επανάληψη ο Άρης ανέβασε ρυθμούς. Έπαιξε λίγο πιο καλά και στο τέλος έφτασε στην επίτευξη ενός γκολ. Στο 51΄ ο Βάντερσον χτύπησε ύστερα από σύγκρουση με τον Τσέζαρεκ και άφησε το ματς.


Στο 52΄ ο Νέτο έκανε ένα σουτ που κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Στο 53΄ ύστερα από κόρνερ του Χαβίτο ο Τόχα έκανε την κεφαλιά, που όμως δεν βρήκε τον επιθυμητό στόχο.


Στο 70΄ ένα σουτ του Κουτσοσπύρου έφυγε ψηλά άουτ ενώ στο 79΄ ο ίδιος παίκτης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, σουτάροντας πάνω στον Βελλίδη. Στο 81΄ μία κεφαλιά του Βαρτζιώτη πέρασε λίγο άουτ για ν΄ ακολουθήσει έπειτα το γκολ του Άρη.

Στο 86΄ ο Χαβίτο γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, ο Αραβίδης έκανε το σουτ, που αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Πάντο και η μπάλα πήρε ύψος. Ο Νέτο έγινε κάτοχός της και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρικάρντο Φατί πήρε για πρώτη φορά από την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Άρη χρόνο συμμετοχής.


ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς (46΄ Κηπουρός), Ντάσιος (60΄ Στάθης),  Πάντος, Κώτσιος (77΄ Βαρτζιώτης), Βάντερσον (51΄ Μιχαήλ), Κεϊτά (71΄ Τζημόπουλος), Ανδράλας (71΄ Νικολόπουλος), Κυριάκος, Ντε Βισέντι (83΄ Ιωάννου), Σιαλμάς (62΄ Σκόύφαλης), Μκακαγιόκο (60΄ Κουτσοσπύρος).


Άρης: Μπαρέρο (46΄ Βελίδης),  Κουλουχέρης (46΄ Νέτο), Ρονάλντο Γκιάρο (46΄ Οικονομόπουλος), Κόκε (46΄ Αραβίδης), Ρουίς (46΄ Τσέζαρεκ), Φατί, Γκαρμπίνι, Καζναφέρης (46΄ Χαβίτο), Μενδρινός (46΄ Αλβάρο), Λαζαρίδης (46΄ Οριόλ), Πρίττας (46΄ Τόχα)