Skip to main content

Πάρτι ανόδου για τον Άρη, 1-0 τη Δόξα Δράμας στο «Βικελίδης» (video)

Η κεφαλιά του Γιώργου Δεληζήση ήταν αρκετή ώστε να στείλει τους «κιτρινόμαυρους» ξανά στην κορυφή μαζί με τον ΟΦΗ και στο +13 από την Παναχαϊκη

Την 18η του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης κερδίζοντας με 1-0 τη Δόξα Δράμας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική της Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» ανέβηκαν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με τον ΟΦΗ στους 60 βαθμούς ενώ άνοιξαν την ψαλίδα στο +13 από την 3η Παναχαϊκή.

Σκόρερ για το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού ήταν μόλις στο ο Γιώργος Δεληζήσης με τον Βαγγέλη Πλατέλλα να εκτελεί κόρνερ και τον αρχηγό των Θεσσαλονικέων να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ηλία Βούρα για το 1-0 μπροστά σε 15.000 και πλέον οπαδούς του Άρη που έστησαν το δικό τους πάρτι ανόδου στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Νίκιτς, Ιντζόγλου, Πασάς (57' Χαντί), Πλατέλλας (82' Κάσσος), Ντούνης (86' Μπαργκάν), Διαμαντόπουλος. 

Δόξα Δράμας (Κωστένογου): Βούρας, Οστοϊτς, Σπυρόπουλος (71' Στεφάνοβιτς), Πεταυράκης, Ματσούκας, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Κουσκουνάς (64' Κάσες), Μπαϊκαρά, Τζόκιτς (77' Καπνίδης).