Skip to main content

Παροξυσμός στην Τούμπα, ουρές για το «μαγικό χαρτάκι» με Άγιαξ (φωτο)

Πάνω από 1.500 άτομα στα εκδοτήρια, μία ώρα πριν αυτά ανοίξουν - Το sold out είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο και, κυριολεκτικά, θέμα ωρών

«Τρέλα» παρά τον καύσωνα που θα πλήξει σήμερα τη Θεσσαλονίκη επικρατεί από το πρωί στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της μεγάλης ρεβάνς κόντρα στον Άγιαξ, στην Τούμπα, την Τετάρτη, για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί, στα εκδοτήρια της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο γήπεδο της Τουμπας έχουν συρρεύσει χιλιάδες φίλοι του Δικεφάλου, προκειμένου να αποκτήσουν ένα από τα περίπου 14.000 εισιτήρια που έχουν τεθεί προς πώληση.

Ενδεικτικό του κλίματος, μία ώρα πριν ξεκινήσει η λειτουργία των εκδοτηρίων, δηλαδή στις 9:00, στην ουρά βρέθηκαν περισσότεροι από 1.500 οπαδοί των «ασπρόμαυρων», με την προσέλευσή τους, μάλιστα, να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι μόλις 14.000, καθώς υπάρχουν τα σχεδόν 11.000 διαρκείας, αλλά και οι κενές ζώνες που θα υπάρξουν στη θύρα 8, όπου θα φιλοξενηθούν οι περίπου 150 φίλοι του Άγιαξ «ακυρώνοντας», για λόγους ασφαλείας, χώρο περίπου 3.500 καθισμάτων. Λίγο πριν τη 1 πμ, μάλιστα, τα εισιτήρια στις Θύρες 3, 5 και 7, εξαντλήθηκαν μέχρις ενός, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατά τα φαινόμενα, το sold out απέναντι στον «Αίαντα» είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο και, κυριολεκτικά, θέμα ωρών.